Om mig

Velkommen til Stenlille Sportsmassage! Her finder du din pålidelige partner i forebyggelse og behandling af sportsskader i Stenlille og omegn. 

Professionel og uddannet behandler og massør i Stenlille, Sorø

Jeg er en professionel og uddannet behandler og massør, der driver Stenlille Sportsmassage. Mit mål er at tilbyde høj kvalitet i behandlinger og skabe en positiv og givende oplevelse for mine kunder.

Jeg har investeret tid og energi i at opnå den nødvendige uddannelse og certificering inden for mit felt. Jeg er specialiseret i forskellige behandlingsmetoder, herunder massage, sportsmassage, dybdegående massage og meget mere.

Vidste du at ...

Sportsmassage øger kroppens restitution, smidighed samt evne til at udskille affaldsstoffer.

Min faglige baggrund

Jeg hedder Andreas, Jeg har arbejdet på kontor sammenlagt i over 30 år, og kender dermed også til de gener der kan være i relation til ensidigt og stillesiddende arbejde.

Jeg er uddannet fysiurgisk massageterapeut og idrætsmassør på Skolen for Kropsbehandling i Lyngby. Uddannelsen er på udvidet niveau med stort kendskab til kroppens fysiologi, fx hormoner, celler, nerver og kredsløb.

Uddannelsen er godkendt af Sundhedsstyrelsen og jeg er derfor godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB). Jeg er medlem af brancheforeningen Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM), som blandt andet betyder at behandlinger er forsikret hos Tryg, samt at jeg bidrager til KODA. Derudover er der krav om at jeg løbende efteruddanner mig.

Mit fokus er at hjælpe andre professionelt. Jeg er meget opmærksom på hvad der kan være årsag til de gener du måtte have. Ved første besøg vil jeg spørge ind til hvilke problemer vi skal arbejde med, samt eventuelt bede dig om at udføre relevante øvelser for at se hvordan muskler og led arbejder.

Behandlinger udføres trygge rammer i privat hjem, Der er adgang til toilet.

Stenlille Sportsmassage tilbyder en bred vifte af massagebehandlinger i Stenlille og omegn
Bestil tid til sportsmassage

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om din professionelle og uddannede behandler og massør i Stenlille, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.